Autamme menestymään

NSC Norilo on suomalainen perheyritys, jolla on asiakkaita ja yhteistyökumppaneita eri puolilla maailmaa. Toimintamme lähtökohtana on vahva kokemus kansainvälisten ja kotimaisten yritysten johtotehtävistä ja liiketoiminnan konsultoinnista, johdon suorahauista sekä strategisesta muutoksenhallinnasta.

Olemme asiakkaan ja kandidaatin strateginen kumppani, jolla on syvällinen ymmärrys liike-elämän haasteista, näkemyksiä tulevaisuuden tarpeista ja kykyä löytää niihin toimivia ja tehokkaita ratkaisuja. Aina arvojemme mukaisesti hyvällä asenteella.

TOIMINTAAMME OHJAAVAT ARVOT

  • Asiakaslähtöisyys ja oma-aloitteisuus
  • Tuloksekas kumppanuus
  • Lupausten pitäminen ja odotusten ylittäminen
  • Kestävä hyvinvointi ja uudistuminen

ASENNE

  • Ammattimaisuus ja inhimillisyys tasapainossa
  • Palveluhenkisyys ja ratkaisuhakuisuus
  • Positiivisuus ja jatkuva kehittyminen

Tiimimme

JAAKKO NORILO
Executive Advisor

+358 45 219 6030
jaakko.norilo@norilo.fi

Jaakko on yrityksemme perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on Suomen arvostetuimpia ja menestyneimpiä liikkeenjohdon konsultteja, jolla on johtajana yli 30 vuoden laaja-alainen kokemus kotimaisten ja kansainvälisten yritysten hallitus- ja johtoryhmätyöskentelystä. Lisäksi hän on työskennellyt 15 vuotta johdon strategisena kumppanina sekä suorahaku- ja liiketoimintakonsulttina.

Jaakkoa kuvaillaan innostavaksi konsultiksi ja coachiksi, jonka mutkaton ja avoin työskentelytapa luo positiivisen ja kannustavan luottamuksen ilmapiirin haastavissakin tilanteissa. Hänellä on aitoa halua auttaa asiakkaitaan menestymään – tekemään oikeita strategisia valintoja, tukemaan asiakkaita valitsemaan soveliaimpia avainhenkilöitä ja onnistumaan erilaisten muutostilanteiden läpiviennissä.

Jaakolla on vankan kokemuksensa myötä ainutlaatuista kykyä löytää parhaat johtajat ja osaajat sekä arvioida heidän kompetenssiaan ja soveltuvuuttaan asiakasorganisaation näkökulmasta. Useat Jaakon asiakas- ja yhteistyösuhteista ovat kestäneet yli vuosikymmenen – kiitos tuloksekkaan ja luottamuksellisen kumppanuuden, konstailemattoman asiallisen työskentelytavan sekä näiden seurauksena korkean asiakastyytyväisyyden.

Certified Business Coach®

ANNE LAHTINEN
Assistant

+358 50 462 6026
anne.lahtinen@norilo.fi

Anne on hyväntuulinen, avulias ja aikaansaava toimistotyön huippuammattilainen, joka on työskennellyt yli 20 vuotta erilaisissa vaativissa assistentin tehtävissä globaalissa yhtiössä. Nyt hänen vastuullaan on hyvin monipuolisten päivittäisten asioiden hoitaminen, projektisujuvuuden ohjaaminen, dokumentaation luominen, asiakastilaisuuksien järjestäminen sekä asiakkaidemme ja kandidaattien vastaanottaminen.

Annella on ensiarvoisen tärkeä rooli tiimissämme positiivisen ensivaikutelman, laadukkaan vuorovaikutuksen ja siten mieleenpainuvan asiakaskokemuksen luomisessa.

Ota yhteyttä