Våra tjänster

EXECUTIVE
SEARCH

Vår executive search-tjänst baserar sig på en djup förståelse för kundbehov, utnyttjande av moderna personkartläggningsmetoder, omfattande kontaktnätverk och högklassig expertis i bemötandet av kandidater och konfidentiell hantering av kandidatuppgifter.

LÄS MERA

LEDARSKAPS
UTVÄRDERING

Vårt strategiska kunnande och vår förmåga att uppfatta helheter, vår starka affärsdrivenhet och förståelse för ledarskapets specialbehov kombinerat med moderna evalueringsmetoder garanterar en högklassig ledarskapsutvärdering.

LÄS MERA

LEDARSKAPS
COACHING

Med hjälp av våra coaching-projekt utvecklas prestations- och förändringsfärdigheter. Vi skräddarsyr vårt servicekoncept i enlighet med organisationens behov och affärsmål samtidigt som vi alltid utgår från individuella egenskaper för att säkerställa ett framgångsrikt och gott resultat.

LÄS MERA

FRÅN STRATEGI
TILL HANDLING

Vi hjälper företag att enhetligt och framgångsrikt driva sin strategi. Att renodla strategin och beskriva hur den genomförs är grundläggande för implementeringen av den.

LÄS MERA

VERKSAMHETS
ORGANISERING

Våra operativa organiserings- och resursplaneringsprocesser är en effektivt metod för att analysera verksamhetens funktionalitet samt nyckelpersonernas kompetens och engagemang i strategiimplementeringen och dess utmaningar.

LÄS MERA

REKRYTERING
AV TALANGER

Vi erbjuder flexibla lösningar och utnyttjar oftast flera olika kanaler vid våra rekryteringar. Vi genomför en snabb och effektiv process som skräddarsys för varje kunds unika situation. Vi garanterar bestående resultat av hög kvalitet.

LÄS MERA

Varför NSC Norilo?

LÖFTEN ÄR HANDLINGAR!
Toppexpertis till din tjänst!

KONTAKTA OSS