Johdon suorahaku

Johdon suorahaku

Teemme johdon suorahakua aina yksilöllisesti – asiakasyrityksemme liiketoimintaan, tarpeisiin, tavoitteisiin ja lähtökohtatilanteeseen kokonaisvaltaisesti ja huolellisesti perehtyen. Suorahaussa edustamme osaamismarkkinoilla aina asiakastamme, ja teemme siksi parhaamme vahvistaaksemme positiivista yritysmielikuvaa siitä.

Kun kanssamme tehdään kirjallinen suorahakusopimus, me otamme hoitaaksemme koko prosessin ja asiakas voi keskittyä omaan työhönsä. Toimimme ehdottoman luottamuksellisesti ja läpinäkyvästi – pitäen osalliset jatkuvasti ajan tasalla hakuprosessin etenemisestä.

Meille on kunnia-asia löytää organisaatioiden tarpeisiin ja toimintakulttuuriin parhaiten sopiva avainhenkilö. Teemme finalistikandidaatista kattavat soveltuvuusanalyysit, joissa peilaamme hänen kompetenssejaan ennalta määriteltyihin tarpeisiin. Toimimme luottamuksellisesti, avoimesti ja läpinäkyvästi myös ehdolla olevien kandidaattien kanssa – auttaen heitä ymmärtämään myös yrityksen tilanteen ja toimen erityispiirteet.

Huomioimme suorahauissa aina myös alueelliset ja kulttuuriset piirteet, paikalliset ja kansainväliset markkinarealiteetit sekä päätöksentekoon vaikuttavat taloudelliset näkökulmat. Käytämme paljon aikaamme kattavan kokonaiskuvan luomiseen ja ymmärtämiseen sekä löytääksemme varmasti soveliaimman henkilön asiakasyritykseen.