Johtaja-arviointi

Johtaja-arviointi

Sertifioitua henkilöarviointia 15 vuoden kokemuksella

Johtaja-arviointimme ja henkilöarviointipalvelumme perustuvat organisaation ja sen liiketoiminnan sekä yksilön käyttäytymisen tuntemiseen. Vahva ja monipuolinen osaamisemme sekä sertifikaattimme useista eri arviointimenetelmistä mahdollistavat henkilöarvioinnin vaativissakin tilanteissa.

Teemme johtaja-arviointeja aina asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti – organisaation strategian, tavoitteiden ja tarpeiden mukaan. Toteutamme arviointeja yhdessä laaditun suunnitelman pohjalta ja sovitulla laajuudella. Käytössämme on kattava valikoima luotettavia psykometrisiä testejä sekä menetelmiä kykyjen, työkäyttäytymisen, motivaation ja määriteltyjen taitojen mittaamiseksi. Haastatteluosuuksissa keskitymme teemojen monipuoliseen, syvälliseen ja hyvähenkiseen käsittelyyn kiirehtimättä ja avoimesti keskustellen.

Olemme tehneet hyvin tuloksin 15 vuoden ajan vaativia henkilö-, potentiaali- ja johtaja-arviointeja. Tilatessaan meiltä johtaja- tai henkilöarvioinnin, saa asiakas aina selkeän kannanoton henkilön soveltuvuudesta sekä vastaukset määriteltyihin muihin strategialähtöisiin tutkimuskysymyksiin.