Osaajien rekrytointi

Osaaajien rekrytointi

Räätälöityä osaajien monikanavarekrytointia – inhimillisesti ja kustannustehokkaasti

Toteutamme kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille joustavia ja kustannustehokkaita, erityistarpeiden mukaan räätälöitäviä rekrytointipalveluja soveliaiden osaajien löytämiseen ja palkkaamiseen. Otamme vastataksemme koko rekrytointiprosessin ”Avaimet käteen” -periaatteella. Tai jos asiantuntija-apuamme tarvitaan ainoastaan rekrytointiprosessin johonkin tiettyyn vaiheeseen, sekin onnistuu kanssamme.

Yritysten menestystekijöitä ovat ihmiset. Soveliaiden osaajien rekrytointi on taitolaji, jonka me osaamme erinomaisesti.

Perehdymme jokaiseen toimeksiantoon tarkasti keskittyen, sillä vain ymmärtämällä asiakasorganisaation nykytilan, liiketoiminnan tavoitteet ja osaamisen tarpeet voimme löytää tehtävään soveltuvimmat kandidaatit ja auttaa oikean henkilön valinnassa.

Toimimme ratkaisukeskeisesti ja tehokkaasti, ja tarvittaessa useita eri rekrytointikanavia hyödyntäen. Suunnittelemme ja toteutamme tarvittaessa myös rekrytointi-ilmoitukset ­­yhdessä sovitulla tavalla.

Otamme mielellämme hoitaaksemme asiakasyrityksen uusien osaajien rekrytoinnin. Asiakkaamme voivat luottaa ajanmukaiseen tehokkaaseen prosessiin ja lupauksen mukaiseen onnistuneeseen lopputulokseen sovitussa projektiaikataulussa.