Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä!

Jaakko Norilo

Executive Advisor

+358 45 219 6030
jaakko.norilo@norilo.fi

Jaakko on yrityksemme perustaja ja toimitusjohtaja. Hän menestyy johdon konsulttina ja neuvonantajana. Jaakolla on johtajana yli 30 vuoden laaja-alainen kokemus kotimaisten ja kansainvälisten yritysten hallitus- ja johtoryhmätyöskentelystä. Lisäksi hän on työskennellyt 15 vuotta johdon strategisena kumppanina sekä suorahaku- ja liiketoimintakonsulttina.

Jaakkoa kuvaillaan innostavaksi konsultiksi ja coachiksi, jonka mutkaton ja avoin työskentelytapa luo positiivisen ja kannustavan luottamuksen ilmapiirin haastavissakin tilanteissa. Hänellä on aitoa halua auttaa asiakkaitaan menestymään – tekemään oikeita strategisia valintoja, tukemaan asiakkaita valitsemaan soveliaimpia avainhenkilöitä ja onnistumaan erilaisten muutostilanteiden läpiviennissä.

Jaakolla on vankan kokemuksensa myötä ainutlaatuista kykyä löytää parhaat johtajat ja osaajat sekä arvioida heidän kompetenssiaan ja soveltuvuuttaan asiakasorganisaation näkökulmasta. Useat Jaakon asiakas- ja yhteistyösuhteista ovat kestäneet yli vuosikymmenen – kiitos tuloksekkaan ja luottamuksellisen kumppanuuden, konstailemattoman asiallisen työskentelytavan sekä näiden seurauksena korkean asiakastyytyväisyyden.

Teemu Suila

Executive Advisor

+358 40 543 4633
teemu.suila@norilo.fi

Teemulla on vahva yli 25 vuoden kokemus monimutkaisten liiketoimintahaasteiden johtamisesta lukuisilla eri toimialoilla.

Hänen kykynsä yhdistää systeemitason strateginen ymmärrys menestyshakuiseen johtamiseen on erittäin arvostettua myös kansainvälisesti.

Vankan kokemuksensa myötä Teemulla on ainutlaatuinen kyky auttaa yrityksiä oivaltamaan mahdollisuuksia, ennakoimaan pullonkauloja ja luomaan sekä toteuttamaan voittavia strategioita. Kunnia tuloksista kuulu kuitenkin aina Sinulle! 

Liselotte Labbas

Research

+358 40 820 1550
liselotte.labbas@norilo.fi

Liselotte toteuttaa henkilökartoitusta osana suorahaku- ja monikanavarekrytointiprojekteja. Hän aloitti työuransa kansainvälisistä suhteista, mediaseurannasta ja maineenhallinnasta jatkaen myöhemmin työpaikkasovittelulla ja lyhytterapialla. Tänään Liselottea kiinnostavat ihmiset yhteiskunnassa sekä ammattilaiset erilaisissa työyhteisöissä.

Liselotte hahmottaa työssään kokonaisuuksia ja on analyyttis-loogisena henkilönä vahva syy-yhteyksien tunnistamisessa sekä luonteensa mukaisesti hyvin tarkka laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Anne Lahtinen

Assistant

+358 50 462 6026
anne.lahtinen@norilo.fi

Anne on hyväntuulinen, avulias ja aikaansaava toimistotyön huippuammattilainen, joka on työskennellyt yli 20 vuotta erilaisissa vaativissa assistentin tehtävissä globaalissa yhtiössä. Nyt hänen vastuullaan on hyvin monipuolisten päivittäisten asioiden hoitaminen, projektisujuvuuden ohjaaminen, dokumentaation luominen, asiakastilaisuuksien järjestäminen sekä asiakkaidemme ja kandidaattien vastaanottaminen.

Annella on ensiarvoisen tärkeä rooli tiimissämme positiivisen ensivaikutelman, laadukkaan vuorovaikutuksen ja siten mieleenpainuvan asiakaskokemuksen luomisessa.

Ota yhteyttä

  Laskutustiedot

  Y-tunnus 2508114-2

  E-lasku
  Operaattori
  Apix Messaging Oy
  (003723327487)
  Verkkolaskuosoite
  003725081142

  Tulossa tapaamiseen?

  Autolla

  Metallimiehenkujalla ja toimitalomme edustalla on maksuttomia autopaikkoja. Saat pysäköintiluvan vastaanotosta.

  Julkisilla

  Pääset meille sujuvasti metrolla (Aalto-yliopisto -asema, uloskäynti A: Otaniementie) sekä busseilla 510, 52 ja pikaraitiolinjalla 15.