NSC Norilo

Palvelumme

Johdon suorahaku

 Teemme johdon suorahakua aina yksilöllisesti – asiakasyrityksemme liiketoimintaan, tarpeisiin, tavoitteisiin ja lähtökohtatilanteeseen kokonaisvaltaisesti ja huolellisesti perehtyen. 

Johtaja-arviointi

Johtaja-arviointimme ja henkilöarviointipalvelumme perustuvat organisaation ja sen liiketoiminnan sekä yksilön käyttäytymisen tuntemiseen.

Johdon coaching

Tarjoamme monipuoliseen kokemukseen ja osaamiseen pohjautuvaa  tukea esimerkiksi vaativien muutoshankkeiden läpiviemiseen sekä strategioiden kirkastamiseen ja jalkauttamiseen.

k

Strategiasta toimintaan

Autamme liiketoimintastrategian kiteyttämisessä operatiiviseksi ja tavoitteellisesti johdetuksi toimintasuunnitelmaksi – ja organisoiduksi toiminnaksi.

Toiminnan organisointi

Kun strategia on kiteytetty selkeäksi operatiiviseksi suunnitelmaksi, on tärkeää varmistaa johdon riittävät resurssit johtaa suunnitelma käytännön toimenpiteiksi.

U

Osaajien rekrytointi

Toteutamme kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille joustavia ja kustannustehokkaita, erityistarpeiden mukaan räätälöitäviä rekrytointipalveluja soveliaiden osaajien löytämiseen ja palkkaamiseen.